Info från Helena Rubenstein & Biotherm!



Ja vi börjar väl med Helena Rubenstein idag. vecka 15 släpper de 3 kompletteringar till serien Collagenist. Det är deras Lip Zoom som nu kommer i 2 nya färger, en beige & en rosa. De utökar dagcreme-sortimentet med en ny dagcreme som kommer heta Collagenist Proxifill Refine som kommer ha samma förmågor som den äldre med skillnaden att den även är mattifierande. Pore Genious kommer att få en förbättrad formula.

Det pratades i korta drag om deras sommarlook som kommer att heta Golden Bronze Beauty som släpps vecka 20, inspirerad av glamour, guld, lyx & terrakotta. I sommarlooken kommer det ingå 5 olika produkter varav 4 är såkallade "one-shots" dvs. limited edition & en av dom är en s.k. repush. Det kommer en färgad dagcreme som heter Golden Beauty Bronzing Face Fluid, den släpps i 3 nyanser (one-shot). Deras underbara mascara Lash Queen vattenfast släpps som en one-shotfärg som kommer vara bronsig. Det kommer en tillökning i deras bronzer-familj med en nyans som kommer att vara kvar i det ordinarie sortimentet. Deras duoskuggor Wanted Eyes kommer i 2 nya nyanser. Givetvis kommer det ett läppglans i serien Wanted Gloss, även den i en bronsig kullör som kommer att vara en one-shot. De kränger ut 3 nya pennor i Silky Eyes som kommer att vara one-shots, tyvärr missade jag vilka nyanser det var.

Det var vad HR hade att bjuda på ett tag framöver.




Bilden ovan är på självaste madam Helena Rubenstein



Så vidare till Biotherm, Jag kan ju börja med att berätta att för er som gillar serien Biosensitive, så kommer den att utgå & ersättas av en ny serie som kommer heta Aquasource Biosensitive. Den är doftfri, alkoholfri, fri från färgämnen, har ett milt pH & är testad på känslig hy. Jämfört med den gamla Biosensitive så kan man säga att det är en ny teknologi, den har en förbättrad konsistens & är anpassad för varje hudtyp. Produkterna i serien kommer att bestå utav en rengöringsmjölk som är vattenlöslig, ett lugnande ansiktsvatten i sprayform, 2 olika dagcremer som är balanserande, lugnande & återfuktande, en ögoncreme som är testad på kontaktlinsbärare, en SOS spray mist (en spray som man kan ha i väskan för att lugna huden vid behov, och till sist en SOS produkt på tub som dämpar röda partier.



Biotherm släpper även en ny produkt för killarna, som kommer heta Force Supreme Neutralizer (dagcreme), en anti-ageprodukt som jobbar på att reducera, sakta ner & fördröja rynkor & fina linjer. Den kommer i en pumptub & är en cremegel i kosistensen. I samband med detta kommer även en ögoncreme i serien som jobbar på linjer, reducera svullnader & motverka mörka ringar.

Nästa utgående produkt blir Biofirm Lift, den kommer att ersättas av en ny serie som kommer heta Chroma Lift och lanseras vecka 17. Den släpps som dagcreme, serum & ögoncreme.



Så till något jag tyckte var trevligt att höra, Biotherm släpper en ny damdeo som är eko-certifierad vecka 15. Den heter Deo Pure Natural Protect och är ett roll-on. 100% naturlig doft & helt aluminiumsalt fri. För er som använder den andra av deras deo så ska ni bara veta att det här är inte en antiperspirant.

Precis som jag berättade igår om Clarins, så gör Biotherm samma sak med sina rengöringar, de förbättrar och har gjort formulan effektivare på de löddrande rengöringarna, som kommer finnas i Biosource, Aquasorurce & Biopur.



Och sedan bjuder jag på en liten bonus ;) Viktor & Rolfs doft Flowerbomb har en extrem skara fans där ute & jag måste säga att ni varit kanontålmodiga vad det gäller en nyhet från denna designerduon. Men nu är er väntan över, för till sommaren släpper dom en sommardoft som heter La Rose en Vie, doftnoterna är rosa bär, tangerine, bergamott & vanilj. Enligt min kollega som provat den redan helt underbar ;)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Force Supreme Neutralizer+ögoncreme i serien låter ju som nåt till Mikael! Hojta när dom kommer in:)

Peps

2009-01-21 @ 10:37:03
Postat av: Johanna

Sakerna för känslig hy ska jag helt klart spana in när dem kommer :)

2009-01-21 @ 15:42:02
URL: http://makeupjunkie.blogg.se/
Postat av: Kajsa K

Låter spännande med nya V&R-doften, är själv ett stort fan av Extreme Flowerbomb.

2009-01-21 @ 19:25:42
URL: http://kajsaskosmetik.blogspot.com
Postat av: Anonym

Tack för uppdateringen jag missade själv kursen. E sjuk men på bättringsväg. Vill bara tillägga en sak som Helena rubinstein har sagt. "Det finns inga fula kvinnor det finns bara lata kvinnor" Så klokt sagt.

Kram Teja

2009-01-21 @ 19:57:07
Postat av: inthemake



Pipsa Det vet du att jag gör darling....puss



Johanna Ja, de verkar bra ;)



Kajsa K Ja, jag är själv inget flowerbomb-fan, men blev helt klart nyfiken på den här ;)



Teja Nämen stackare, krya på dig!! Åhh det har jag nog hört innan, det är ett kanoncitat :p kramis

2009-01-22 @ 09:32:45
URL: http://inthemake.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0