Salt Lake City!

Gårdagens bravader var inte att leka med, Las Vegas är bara en helt galen stad :) tyvärr förlorade vi masso med tid att utforska pga att bussen gick sönder & att laga den tog 3 timmar. Men när vi äntligen kom fram tog jag & Micke oss en taxiresa bort till hotellet & casinot New Your-New York för att åka bergodalbana, och vilken bergodalana de var, helt outstanding!!! Vi promenerade sedan hela stripen så långt vi orkade innan det var dax att ta sig tillbaka till spelstället. Jag fick äntligen duschat igår, tog ett rum på ett hotell rakt över gatan :) Efter giget var alla iväg på stripklubb, ja jag vet, men skivbolaget tyckte tydligen att det var en ba ide. Det slutade med att jag, Niklas & Anders drog till Hard Rock istället, sen hem :))

För er som gärna hade sett lite Medusamejk idag, kan jag meddela att när jag kom till butiken var det stängt, trots att det stod på hemsidan att de stängde 22 så var det tydligen 20 enl. dörren. Så irrirterande så jag höll på att avlida. Så ännu ingen shopping gjord faktiskt, alla andra ställen vi varit på har legat en bit utanför stadskärnan. Men jag har förhoppningar om imorgon i Denver ;)

Jag uppdaterar alla inläggen som skrivits hittils med kort;) så gå tillbaka & kolla nu...




Kommentarer
Postat av: EyeOnBeauty

Å vad jag blir avis på dig:) Hoppas du har det bar. Kram

2008-06-03 @ 07:43:23
URL: http://eyeonbeautygirl.blogspot.com
Postat av: sminkjante

Åh, jag älskar "berg och dal banor".

2008-06-03 @ 10:01:31
URL: http://sminkjante.blogspot.com
Postat av: Anonym

Hihi jag trodde du skulle till USA & inte Paris ;) puss löv u siss

2008-06-03 @ 13:39:25
Postat av: suz

Hej lovely!:)Nu har jag läst ikapp mig på din blogg...:) Har varit utan internet i en herrans massa dagar så jag har inte kunnat kommentera:(

Gud vad härligt det ser ut på alla bilder! Blir riktigt sugen på att åka iväg själv... Hursomhelst så ville jag bara passa på att önska dig en fortsatt underbar vecka over there, själv drar jag till SRF imorrn så jag kommer inte kunna läsa din blogg igen förrän på söndag kväll...*snyft Hoppas du lyckas hitta nåt bra shoppingställe!:)

2008-06-03 @ 17:17:03
Postat av: Rouaa

fan vad kul! njut en massa :D

2008-06-03 @ 18:08:26
URL: http://rouaa.blogg.se/
Postat av: inthemake

EOB: ja, det är riktigt kul och jag hopas du har det bra med...kram tbx



Sminkjante. Me 2...e sååå kul....



Syrran: hahaha...eller hur, i LV kan man besöka alla länder på en gång ;)



Suz: Gud va roligt...det är ju dax för dig att dra till helgen då :) Ja, imorgon bär det av till ett stort inköpscentrum, så jag hoppas verkligen på det bästa!! hoppas helgen blir kanon kram



Rouaa: Det ska jag göra ;) kram



2008-06-04 @ 01:19:08
URL: http://inthemake.blogg.se/
Postat av: Linda

Åh jag vill också åka till Las Vegas :P

2008-06-06 @ 10:53:55
URL: http://bettieli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0