Lark About & Sweet Sienna



Foundation: YSL Perfect Touch Radiant Brush nr 9 Honey

Puder: Dior Skin Compact
Consealer & Primer:
Loreals "Infallible" Consealer & Lumene "Beauty Base Eye Make Up",

Ögon: MAC Lark About & MAC Sweet Sienna. Som highlighter MAC Vanilla. Pennan under är Sisleys Deep Jungle Eyelinern på over fransraden är MAC Fluidline Blitz & Glitz. Mascaran är Rubensteins Lashqueen

Rouge: Chanel "Powder Blush" Orchid Rose
Läppar: Lancôme Juicy Tube Hot Framboise




Kommentarer
Postat av: sminkjante

Enkelt och snyggt.

2008-09-08 @ 08:45:58
URL: http://sminkjante.blogspot.com
Postat av: Anonym

Gillar du kläder? Bli medlem här http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=2863 och du kan få 150 kr i presentkort på antingen H&M eller gGina tricot, det funkar :)

2008-09-08 @ 10:09:36
Postat av: badis

Du är docklikt fin! Får man vara en stygging och be om att i nåt skede få se en lotd på hot framboise juicy tuben?

2008-09-08 @ 11:13:11
URL: http://badbomben.blogspot.com
Postat av: Linda

Väldigt snyggt och du får en jättefin markering av ögat med den mörka pennan under!

2008-09-08 @ 12:22:37
URL: http://bettieli.blogg.se/
Postat av: skosoet

Fint lagd eyeliner idag :)

2008-09-08 @ 13:08:39
URL: http://skosoet.blogspot.com
Postat av: skosoet

hm, ta bort idag, det lät som att det bara var idag och så menade jag inte alls!

2008-09-08 @ 13:09:07
Postat av: Sminkan

Snyggt! En lite dämpad look. Klassiskt fin!

2008-09-08 @ 14:07:56
Postat av: Therese

Du är jätte fin i enkel make! Söt som socker <3

2008-09-08 @ 21:06:44
URL: http://alltochlitedartill.blogg.se/
Postat av: inthemake



Sminkjante Tack söta du!



Badis Ohh va du är söt, jag smälter ;) Fixat idag vännen:))



Linda Ja, det blir lite annorlunda & mer schwing i det hela ;)



Skosoet Tack snälla, haha, ja ok!!



Sminkan Som humöret, dämpat ;)) Tack gulliga!



Therese Du är väl bara för gullig!

2008-09-09 @ 08:42:05
URL: http://inthemake.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0