Inthemake testar Fiberwig

Jag har ett problem med nya mascaror, alltså inte att de är nya utan att de oftast inte funkar för mig den första gången jag öppnar en ny mascara. Jag vill att den ska gosa till sig lite i konsistensen innan jag är helt nöjd. Men i söndags, innan jag däckade helt, fick jag iallafall provköra den här fartdåren till mascara.

Så håll tillgodo med lite bildspam ;)

Jag kommer testa den på samma sätt igen snart, utan feberögon & med rätt konsistens på mascaran...annars måste jag väl erkänna att den faktiskt gjorde ett bra jobb, om man bortser från att den som applicerade den skakade en aning  ;))

Kommentarer
Postat av: Marina

Trist att du blev sjuk! Jag har klarat mig hittills... peppar, peppar! Jag är lite nyfiken på den där mascaran, men du verkar ju tycka att den är OK om jag förstår det hela rätt.

2009-02-24 @ 11:37:23
URL: http://www.marinamake.blogspot.com
Postat av: Vanessa

Du, jag håller HELT med om en mascara ska gosa till sig lite i konsistensen! Jag är aldrig riktigt nöjd innan dess, oavsett vilken mascara det än gäller.

Krya på dig :)

2009-02-24 @ 14:02:01
URL: http://makeitcolorful.blogspot.com/
Postat av: Therése

Håller också med, tycker också mascaror är som bäst när de fått gosa till sig. Jag tycker de är som allra bäst efter ett bra tag, synd bara att det inte dröjer så länge innan dem blir torra då. Krya på dig, feberögon är jobbigt.

2009-02-24 @ 21:37:53
URL: http://www.heartcore.se
Postat av: inthemakeMarina Ja det var lite segt att vara sjuk, är dessutom sån som blir sjuk 1 gång vartannat år typ, och då blir jag helt sänkt. Jag ska testa den ett par gånger till innan jag ger ett definitivt utlåtande ;)Vanessa Tack söta!Therése Tack gulliga!

2009-02-26 @ 08:48:16
URL: http://inthemake.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0