Doftnyheter Dior, Clinique, Boss & Naomi Campbell

Lika bra att fortsätta spama ut lite fler doftnyheter.

Diors Jadore-serie utökas med en cologne i april. Doftnoterna är olika citrusnoter i toppen som citron & en blommig doft i form av magnolia. Hjärt & basnoten innehåller ylang-ylang, neroli & bergamot. Detta ska vara en friskare variant av Jadore, och ansiktet utåt för doften är ingen mindre än Charlize Theron, denna vackra kvinna. Den kommer i storleken 75ml, en bodyoil & en bodymist lanseras samtidigt. Flaskan är den klassiska Jadore-flaskan. Här är visuellen med vackra Charlize.



Clinique släpper sin vårdoft i april, det är en ny Happy in Bloom som dyker upp, alltså inte ny i doften men flaskan ser annorlunda ut. Doftnoterna innehåller en stor mängd med blommiga noter, freesia, mimosa, amber, musk, gröna blad, gula plommon and snödroppar. Den släpps i storleken 50ml & kostar inte mer än 290:-



Boss kommer med 2 storsatsningar i maj, det är en dam & en herr. Damdoften heter Boss Orange Woman & herrdoften heter White Heat. Vi börjar med damen tycker jag ;) Flaskan representerar 7 magiska ädelstenar, i toppnoten hittar du krispigt äpple, hjärtnoten ger dig en doft av mustig kanel & avslutningsvis kommer basnoten med en krämig vanilj & sandelträ. Den klassas som en orientaliskt träig doft som är kryddig & varm. Ansiktet utåt för doften blir den vackar skådespelerskan Sienna Miller.



Vidare till herrdoften, det är en helt ny doft förpackad i deras kända "boll" Dessvärre har jag inte fått beskrivningen på doften än, men den är säkerligen lika underbar som deras föregångare i In Motion serien. Även denna blir en såkallad limited edition. Den enda som ingår i detras fasta sortiment är den mattsilvriga med orange rand om det är någon som undrar.


Naomi Campbell slänger ut en ny doft i maj, den heter Cat de Luxe with Kisses, den beskrivs som en Cat de Luxe med en naughty twist ;) I toppnoten finner du rosa bär, bergamott, clementin,  äpple & svarta vinbär, hjärtnoten innehåller ros, jasmin & pion, till sist kommer vi till basnoterna som doftar av rökelse, vanilj, tonkabönor, amber & är gräddig.



Jag lämnar er med en liten ispirationsfilm från Laura Biagotti som börjar sändas på tv lagom till deras nya doftsläpp som jag skrev om tidigare iår. Den får mig att längta efter sommar!


Kommentarer
Postat av: Therése

Mmm, nu blev jag sugen på en ny parfym! Vad fin den nya layouten på sidan blev :)

2009-03-13 @ 18:06:08
URL: http://www.heartcore.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0