Nyhetskväll med Boucheron, Stella, Oscar de La Renta & YSL

Snart bär det av till möte på sonens skola, efter det ska jag på nyhetskväll. Ser mycket fram emot det eftersom det är första gången dessa märkena presenteras på nyhetskväll, bortsett från YSL som jag varit på flera gånger....


Kommentarer
Postat av: Johanna

Åh, är ännu en gång avundsjuk ;)

2009-03-04 @ 15:49:37
URL: http://makeupjunkie.blogg.se/
Postat av: Caroline Elisabeth på Beautylicious

Sv. Ja tre är mycket i min lilla partyväska haha :D Ja men det är sjukt hur många man bär på, så använder man ändå för det mesta bara ett haha :D Kram!

2009-03-04 @ 21:41:38
URL: http://carolinemakeupandbeauty.blogg.se/
Postat av: CC

Åh vad mkt kul du får gå på :)Det där metallsvenskan lät ju rätt kul! Jag har blivit kanonsjuk, hoppas nu jag blir frisk till London nästa vecka...

2009-03-04 @ 23:31:59
URL: http://metalbarbiecc.blogg.se/
Postat av: Helena

Jag kollade på creativenagellacket nedanför och jag har ett liknande "type o negative" tror jag det heter!! Det var det värsta nagellacket jag har prövat!! Det torkade aldrig! Efter flera dagar var det fortfarande segt.Gräsligt! Creative är ju ett "bra" märke!! Tror du att det beror på pigmenten på nåt sätt...? Jag är hemskt upprörd:-)

2009-03-04 @ 23:42:50
URL: http://my-needful-things.blogspot.com/
Postat av: inthemakeJohanna Ahh sorry ;)Caroline Elisabeth hahaa, hmm undrar om jag ska avslöja att jag för närvarande har en väska i min väska med läppgrejs hahaaaCC Ja, det är helt klart en fördel ;) Ohh men du MÅSTE ju bli frisk såklart...kramHelena hahaaa, jaa, vad är det med deras lack? de är galet ojämna i kvaliteten & jag kan ju avslöja att lackningen tog ca 4 timmar för att det inte skulle bli som förra gången ;)

2009-03-05 @ 09:26:28
URL: http://inthemake.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0